Asbestsanering Västerås

Tjänster

Asbestsanering i Västerås

Under 1970-talet kom det fram att ett av de vanligast förekommande byggnadsmaterialen kan orsaka dödliga sjukdomar flera decennier efter exponering. Asbest var länge ett populärt material inom byggnadsindustrin på grund av dess hållbarhet och brandtåliga egenskaper, men blev efter denna chockerande nyhet strikt förbjuden att använda i Sverige. Det finns dock många äldre byggnader kvar som fortfarande innehåller asbest – bland annat i Västerås. Rivout Group finns till för dig som behöver en asbestsanering i Västerås! Vi genomför arbetet på ett snabbt, säkert och effektivt sätt för att främja en hälsosammare arbets- eller boendemiljö.

 

Därför är det viktigt att testa din byggnad för asbest

 

Asbest användes i många år för att tillverka en rad olika typer av byggnadsmaterial. Det förekom vid tillverkning av allt från golv till isolering, färg, tak och takplattor. Vid inandning ansamlas materialet i lungorna och kan utvecklas till dödliga sjukdomar som till exempel cancer. Om du misstänker asbest i din fastighet i Västerås är det därför A och O att ta kontakt med en expert inom asbestsanering. Vårt team på Rivout Group har lång erfarenhet av asbestsanering i Västerås, och en lång meritlista av nöjda kunder. Vi ser till att din fastighet blir säker och hälsosam att vistas i.

 

Vi testar och sanerar din fastighet – snabbt och säkert

 

Rivout Group har tillstånd från Arbetsmiljöverket för att hantera asbest, och använder pålitlig och högteknologisk utrustning för att både testa och sanera din fastighet. För oss är kunden alltid i fokus, vilket betyder att vi ständigt arbetar för att anpassa oss på det sätt vi behöver. Du kanske bedriver en verksamhet och behöver kunna hålla dig tillgänglig för kunderna trots vårt arbete? Då ser vi till att hålla en låg profil, utan att för den sakens skull kompromissa med kvaliteten på saneringen. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

 

Frågor och svar