Betonghåltagning Uppsala

Tjänster

Vårt team på Rivout Group har sammanlagt över 30 års erfarenhet av betonghåltagning i Uppsala. Du kan med andra ord känna dig hundraprocentigt trygg när du väljer att anlita oss för ditt betonghåltagningsprojekt! Tack vare vår omfattande och högpresterande maskinpark – och vår gedigna kunskap och erfarenhet inom området – kan vi ge dig en ren, exakt och ekonomisk lösning enligt utlovad tidsram.

 

Olika former av betonghåltagning i Uppsala

Entreprenörer, fastighetsägare, offentliga organisationer samt privatpersoner kan alla vara i behov av att anlita vårt företag för betonghåltagning. Det kan till exempel handla om att skapa genomföringar för el- eller VVS-konstruktioner i en nybyggd fastighet, att borra för borttagning av större betongkonstruktioner på offentliga platser eller på den egna tomten, eller såga upp för hisschakt i trapphus. Rivout Group har såväl arbetskraften som förmågan och viljan att hantera de allra flesta typer av jobb inom betonghåltagning. Vi erbjuder en rad olika varianter av betonghåltagning i Uppsala, exempelvis:

  • betongborrning
  • betongsågning
  • betongslipning
  • väggspårning
  • golvspårning
  • torr håltagning.

 

Vi arbetar alltid med kunden i fokus

Oavsett omfattningen på just ditt projekt tar vi hänsyn till dina personliga behov och önskemål, och arbetar alltid så snabbt som möjligt för att underlätta för din verksamhet eller vardag. Du kan vara säker på att arbetet utförs på ett effektivt och professionellt sätt med hjälp av några av de bästa maskinerna som går att hitta i branschen. Vårt team strävar såklart alltid efter att tillhandahålla bästa möjliga kvalitet på arbetet. Du är varmt välkommen att ringa eller skicka ett mail till oss redan idag – vi är redo att snabbt besvara de frågor du kan tänkas ha, och ge en konkurrenskraftig prisuppskattning på arbetet. Vårt team har stor respekt och förståelse för vikten av att leverera ett bra resultat inom din tidsram, och ser därför alltid till att slutföra arbetet i tid och till utlovat pris.

 

Frågor och svar