Betonghåltagning Västerås

Tjänster

Aldrig tidigare har svensken spenderat så mycket pengar på att bygga nytt, bygga om och renovera på egen hand. Det finns dock negativa sidor av denna uppgående trend – exempelvis att många hemmafixare har en oförmåga att se var de egna kunskaperna börjar och slutar. Många typer av projekt kräver nämligen expertkunskap och innebär dessutom stora risker. Betonghåltagning är ett sådant projekt! Vårt team på Rivout Group har specialkunskaper när det kommer till betongbearbetning av alla slag, och kan hjälpa både husägare och entreprenörer i Västerås att få arbetet gjort på rätt sätt.

 

Betonghåltagning är startskottet vid många projekt

Det finns många situationer då såväl privatpersoner som fastighetsägare och företag kan behöva utföra betonghåltagning i Västerås. Betonghåltagning används till exempel för att skapa genomföringar för el- och VVS-installationer, installation av nya hisschakt i trapphus eller borrning för belysningsstolpar och trappräcken. Det kan också användas för att avlägsna större betongkonstruktioner, exempelvis i samband med en renovering eller komplett ombyggnation.

 

Anlita en pålitlig entreprenör för betonghåltagning i Västerås

Då betonghåltagning är startskottet vid de allra flesta typer av projekt är det A och O att arbetet utförs säkert och korrekt av en erfaren och pålitlig entreprenör. Minsta lilla misstag i samband med betonghåltagning kan nämligen på sätt och vis ”make or break” hela projektet. Misstag leder till att nästa steg i projektet blir försenat, vilket i sin tur leder till att kostnaderna ökar. Det finns även en del arbetsmiljörisker vid betonghåltagning som buller och höga ljudnivåer, skadligt damm och risk för ras. Vi på Rivout Group tar hänsyn till alla ovanstående faktorer och ser till att arbetet utförs på ett snabbt, säkert och kostnadseffektivt sätt. Vårt team har över 30 års erfarenhet tillsammans och erbjuder alltid generösa garantier på de arbeten vi utför. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina behov!

 

Frågor och svar