Vanliga frågor

FAQ

Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor om vår expertis inom rivning, sanering och asbestborttagning. Kontakta oss om du har ytterligare frågor eller behöver skräddarsydd rådgivning för ditt projekt.

Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa och professionella lösningar för dina behov inom rivning och sanering. Läs nedan för svar på några vanliga frågor.

Tack för att du väljer Rivout Group AB för ditt projekt inom rivning, sanering och håltagning!

Ring på: 08 - 579 70 621

Hur fungerar vår mögelsanering i Stockholm?

Vi börjar alltid med en visuell inspektion. Våra lokala entreprenörer har den avancerade utbildningen och den lokala erfarenheten som krävs för att ge dig en korrekt och grundlig bedömning av situationen. Efter inspektionen kommer vi att ge dig en fullständig uppdelning av din situation; hur vi planerar att lösa det; och en detaljerad uppskattning.

De flesta av våra kunder uppskattar vårt inkluderande tillvägagångssätt. Vi svarar gärna på alla dina frågor angående processen och kostnaderna, så att du kan hålla dig fullständigt informerad från början till slut. På samma gång uppskattar våra kommersiella kunder vår förmåga att göra jobbet mer anonymt och effektivt, med liten interaktion eller störningar under arbetstid.

Hur som helst, så vet vi att du kommer att älska slutresultatet – din bostad eller ditt företag kommer att vara helt mögelfri! Varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor gällande vår tjänst inom mögelsanering i Stockholm!